Acties Bodegas Triple A

Het doel van Bodegas Triple A is om u de scherpste en laagste prijzen te bieden die we kunnen, daarom kunnen we u niet de 1+1 kortingen bieden. Maar in samenspraak met onze leveranciers en partners kunnen wij u gedurende het jaar enkele van onze juweeltjes in een extra actie aanbieden. 

We hebben verschillende promoties, namelijk introductie korting, huidige seizoen aanbiedingen en niet te vergeten, misschien wel het belangrijkste de favorieten van Moeder, oftewel “La selezione della mamma”.

Bodegas Triple A, uw partner in, wijnen van wereldklasse!

In ons assortiment vindt u prijswinnende wijnhuizen die internationaal geroemd worden voor hun uitmuntende kwaliteit. Het ene wijnhuis geroemd voor zijn innovatie en de ander voor de van oudsher traditionele werkwijze. De komende jaren zal het assortiment met uw inbreng verder uitgebreid zal worden, waarbij de genoemde waarden hoog in het vaandel blijven staan. Wij blijven voor u op zoek.

Wijn Box

Met de feestdagen voor de deur hebben wij voor u een Wijn Box voor u samengesteld van een mooi selectie uit ons assortiment. Goede en betaalbare wijnen, voor iedereen.

Deze box met wijnen is speciaal laag geprijsd voor u!

Premium box

U wilt net even wat extra uitpakken met de feestdagen, dan hebben wij voor u een Premium Wijn Box samengesteld van een mooi selectie uit ons assortiment. Net dat stapje extra voor iedereen.

Deze box met wijnen is speciaal laag geprijsd voor u!

"La selezione della mamma"

Het is een hele klus om de juiste wijnen wereldwijd te vinden. Als ons dat gelukt is, dan laat ik graag moeders wijsheid ons helpen. Hieronder vindt u  “La selezione della mamma”!

La selezione della mamma

Voorjaar & Zomer

In de voorjaars- en met name in de zomer maanden mogen wij een beetje meer gaan genieten. Ik heb genoten van de biologische wijnen van Bodegas Triple A en wil deze graag met u delen, uiteraard met een knipoog naar de schoonheid van deze wijnen.

Biologische wijnen met extra korting, gebruik de couponcode “biologisch21” bij het afrekenen en ontvang 10% extra korting op de biologische wijnen.