Logo Bodegas LAN

Sinds 1972 is ons verhaal nauw verbonden met het land.

Een naam - LAN - samengesteld uit de initialen van de drie provincies die deel uitmaken van de D.O.Ca. Rioja: Logroño (nu La Rioja), Álava en Navarra.

LAN Reserva
LAN-XTREME
LAN D12
LAN Vina Lanciano

Extreem respect voor de druiven, met behoud van de kenmerkende eigenschappen van de wijngaard in elk stadium van de vergisting en veroudering, zowel in het vat als in de fles. Het Bodegas LAN principe.

Er was eens een bocht in de rivier de Ebro. Er was eens een land vol legendes en geschiedenis. Er was eens Viña Lanciano.

Viña Lanciano. A story linked to the land

Viña Lanciano, de ziel van LAN

Sinds 1972 is Bodegas LAN in haar geschiedenis nauw verbonden met het land. LAN vertegenwoordigd de initialen van de drie provincies van de D.O.Ca. vertegenwoordigt Rioja: Logroño (tegenwoordig La Rioja), Álava en Navarra. LANCIANO VIÑA is de ziel van LAN, de navelstreng die de wijnen met het land verbindt. Een wijngaard omarmd door de meander van de rivier de Ebro, die onze toewijding en baanbrekende toewijding vertegenwoordigt om de grondstof te respecteren met actieve duurzame wijnbouw. Op elk van de 22 percelen staan ​​Tempranillo-, Mazuelo-, Graciano- en Garnacha-wijnstokken, met een leeftijd tussen 40 en 60 jaar. De wijn, Viña Lanciano is een eerbetoon aan deze wijngaard. Een van de best bewaarde geheimen van het wijnhuis is de spectaculaire vatenkamer, met een stapel-, stellingsysteem en airconditioning dat uniek is in de wereld. De eigenaardige piramides van vaten verbergen enkele van onze geheimen. Al deze factoren samen resulteren in wijnen van unieke kwaliteit.

Rioja

Map Rioja

Landgoed wijnen

Wijnen die afkomstig zijn van ons landgoed Viña Lanciano en onze filosofie en expertise weerspiegelen.

Unieke wijnen

Wijnen die uniciteit uitdrukken in de zoektocht naar nieuwe nuances.

The LAN range

Wijnen die trouw zijn aan hun oorsprong, geproduceerd met druiven van oude leveranciers met wijngaarden in de Rioja Alta en Rioja Alavesa.

Bodegas LAN - vineyards