Wie zijn wij?

Bodegas Triple A is een startende importeur, sinds 2019 en zal de Nederlandse markt exclusief gaan bedienen van een aantal kwaliteitswijnen. De samenstelling van het assortiment is een weerspiegeling van de levensreis van de ondernemers en is door hen persoonlijk zorgvuldig samengesteld. In het assortiment vindt u prijswinnende wijnhuizen die internationaal geroemd worden voor hun uitmuntende kwaliteit. Het ene wijnhuis geroemd om zijn innovatie en de ander om de van oudsher traditionele werkwijze. De komende jaren zal het assortiment met uw inbreng verder uitgebreid worden, waarbij de genoemde waarden hoog in het vaandel blijven staan. 

Onze wijnhuizen & partners

Bodegas Triple A werkt exclusief met de meeste van de onderstaande wijnmerken voor de Nederlandse markt.

Bortolomiol
Pighin
Familia Escudero

Onze missie

Om aan de wensen te voldoen van de huidige consument en die van morgen staan de kernwaarden traditie, kwaliteit, emotie, beleving, eerlijke vakmanschap, duurzaam, puur en service centraal. Als partner van zowel de wijnhuizen in het assortiment als de wijnvakhandel, horeca en de groothandel biedt Bodegas Triple A alle ondersteuning en vakkundige kennis voor succesvol ondernemen en een langdurige strategische samenwerking. Dit wordt verzorgd door ons enthousiaste, gepassioneerd team.

Met complete ondersteuning willen wij u inspireren, adviseren met creatieve concepten, om aan uw wensen te voldoen. Zo bent u verzekerd van onze persoonlijke aandacht en service, onze toegevoegde waarde!

Kortom: Bodegas Triple A, uw partner in wijn, wijnen van excellente wereldklasse.

Het team

Silvana Broersma Montes

Tel. +31 631952704

s.broersma@bta-wijn.nl

Christiaan Broersma

Tel. +31 681019327

c.broersma@bta-wijn.nl