Bodegas Triple A

Bodegas Triple A

Over Bodegas Triple A

Sinds 2019 is Bodegas Triple A dé wijnleverancier voor horeca bedrijven en zelfstandige (wijn)speciaal zaken in Nederland. We hebben jaren lange ervaring en kennis in huis en hebben in het verleden gewerkt met de wijnhuizen zoals Baron Philippe de Rothschild, Penfolds, Lindemans, Pighin, Ramos Pinto, Bottega, Santa Margherita, Simi, Beringer, o.a.

Wij bieden onze klanten een assortiment die weerspiegelt een aantal fragmenten van onze levensreis, prijswinnende wijnhuizen die internationaal geroemd worden voor hun uitmuntende kwaliteit. Het ene wijnhuis geroemd voor zijn innovatie en de ander voor de van oudsher traditionele werkwijze. De komende jaren zal het assortiment verder uitgebreid worden, wij nemen u de komende jaren graag mee verder op reis. Als familiebedrijf hechten we groot belang aan een persoonlijke relatie en staat voor u klaar met persoonlijk advies.

Bodegas Triple A is altijd op ontdekkingsreis voor de beste wijnen.

Wij importeren al onze wijnen zelf, ook hier vinden wij persoonlijk contact een must. De wijnboeren produceren kwaliteitswijnen  met een uitgesproken smaak en wij laten ons graag informeren en inspireren door onze partners, de wijnboeren.

Steevast als wij onze wijnboeren en partners bezoeken lijdt dit ook tot het ontdekken van intrigerende nieuwe wijnboeren met prachtige wijnen. Passievolle wijnen die wij graag aan ons assortiment toevoegen zodat u ook kan genieten van deze prachtige wijnen.

De kracht van Bodegas Triple A

Door te hebben gewerkt met grote wijn multinationaals alsook de kleine wijnboer de “boutique winery” is er brede ervaring opgedaan in de wijnindustrie. Een passievolle branche met vele excentrieke verhalen, het verhaal van wijn die altijd blijft boeien. 

Bodegas Tiple A heeft een breed netwerk in de wijn industrie, zowel binnen als buiten Europa. Dit gecombineerd met jaren lange ervaring als echte horecatijger kunnen wij u van gepast advies voorzien. Maar ook wijnen aanbieden die we (nog) niet in het assortiment hebben om aan uw wensen te voldoen.

Wij geloven niet in hoge prijzen en vele acties waar we de wijnen met de wettelijk vastgestelde maximale 25% korting aanbieden. U heeft altijd recht op de scherpste prijs die wij u kunnen bieden. In overleg met onze partners, de wijnboeren, reserveren  een extra potje om u periodiek toch een extra acties prijs aan te bieden.

Bodegas Triple is flexibel en kan daarom snel leveren, is flexibel in leverdagen en naleveringen.

Voor de zakelijke markt kunnen wij de goederen accijnsvrij in uw magazijn leveren.

Kortom Bodegas Triple A heeft jarenlange ervaring en denkt graag zoveel mogelijk met u mee. Wij moeten het uiteindelijk samen doen.

Het Team

Silvana

CEO

Stabiele factor binnen Bodegas Triple A.

E-mail: s.broersma@bta-wijn.nl
Mobiel: 0631952704

Christiaan

Christiaan

specialist

Creatieve factor van Bodegas Triple A.

E-mail: c.broersma@bta-wijn.nl
Mobiel: 0681019327

Horeca & Catering

Met jarenlange ervaring in de horeca, van café tot sterrenrestaurant én super veel kennis over wijnen zijn wij de ideale partner voor de horeca. Met een verfrissende kijk en inlevingsvermogen voorzien we u graag van support om de wijnverkoop te bevorderen en de uiteindelijke omzet.

Dus op maat geleverd advies & support door persoonlijk contacten met de kennis van een echte horecatijger. Klik hier voor meer informatie.

Wijnspeciaalzaak & Retail

Met de brede ervaring van de wijnindustrie en branche samen met de kennis van de import van wijnen weten wij van Bodegas Triple A hoe we de logistieke paden moeten bewandelen. De logestieke handelingen van de leveringen van de wijnen naar uw magazijn nemen we graag uit handen. Uiteraard aanvullend daarop kunnen we de wijnen accijnsvrij laten leveren. Alle werkzaamheden die daar bij komen kijken regelen wij voor u zodat u zich kan blijven focussen op het belangrijkste. Namelijk het verkopen van de wijnen in uw speciaalzaak of shop. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijf & Consument

Zakelijk: Voor uw bedrijfsborrel tot relatiegeschenk, wij van Bodegas Triple A voorzien u graag van gepast advies. Voor uw vrijdagmiddag borrel hebben wij ook speciale pakketten.

Consument: Graag stemmen wij de wijnen af op u wensen. Heeft een een special etentje thuis, een BBQ  of en een kerstdiner, wij voorzien u graag van passend advies. En laat u vooral verrassen door de geselecteerde wijnen in “Selezione della Mama”.