Bodegas Triple A, dé wijnleverancier voor de horeca.

Wij zijn er trots op dat onze wijnen geschonken worden in mooie horecagelegenheden, variërend van eetcafés en cateraars tot luxe restaurants. Alle wijnen importeren wij rechtstreeks en daardoor kunnen wij kwalitatief hoogstaande wijnen aanbieden voor scherpe horecaprijzen.

In onze webwinkel vindt u reeds een groot gedeelte van ons assortiment. Als horeca-ondernemer gelden er voor u natuurlijk andere voorwaarden, waarover wij u graag informeren. 

Waarom wijnen van Bodegas Triple A?

Een servicegerichte aanpak

Bezorging op afgesproken dagen. Waar een groot bedrijf de deuren sluit, staan wij 24/7 voor u klaar. Bent u onverwachts door de wijnvoorraad heen dan verzorgen wij kosteloos een spoedlevering. Als partner kunt U  op ons rekenen!

Een smal maar gericht assortiment

In ons assortiment vindt u prijswinnende wijnhuizen.

Persoonlijk contact

Direct contact met uw persoonlijke horeca-adviseur die u advies geeft bij het samenstellen van wijn-spijscombinaties en het op uw verzoek organiseren van trainingen voor uw personeel.

Samenstellen van de wijnkaart

Geheel in overleg stellen wij de wijnkaart met onze horecapartners samen, rekening houdend met de gewenste marge. De opmaak kunt u volledig aan ons uitbesteden.

Marketing

Marketing acties in uw etablissement door middel van de wijnen nog meer te promoten bij uw gasten. Wij kunnen een geheel jaarlijks marketingplan voor uw uitwerken, wat uw wijn verkopen ten goede zal doen.

Evenementen

Organiseert u een evenement waar kwalitatief staande wijnen van Bodegas Triple A  niet bij mogen ontbreken, ook dan kunnen wij het een en ander voor u verzorgen. Onze professionals kunnen hierbij helpen en begeleiden.

Bodegas Triple A, dé wijnleverancier voor uw wijnspeciaalzaak.

Een servicegerichte aanpak

Wij denken graag mee, zo kunnen we direct leveren vanuit de wijngaard naar uw magazijn. Als uw een AGP vrij magazijn heeft kunnen wij de wijnen ook accijnsvrij in uw magazijn laten leveren. Als partner kunt U  op ons rekenen!

Een smal maar gericht assortiment

In ons assortiment vindt u prijswinnende wijnhuizen. Bent u opzoek naar specifieke wijnen die wij niet in ons assortiment hebben? Neem dan contact op met ons.

Persoonlijk contact

Direct contact met uw persoonlijke wijn-adviseur die u advies geeft voor uw assortiment, promoties en marketing activiteiten. Wij van Bodegas Triple A hebben een groot netwerk in de wijnwereld, graag denken wij met u mee en denken ook graag “out of the box” om samen te groeien.

Marketing

Graag denken wij mee met marketing acties om de wijnen juist te promoten tijdens speciale momenten. Wij kunnen een geheel jaarlijks marketingplan voor uw uitwerken, wat uw wijn verkopen ten goede zal doen.