De Luxe Bakker

Samenwerking met de Luxe Bakker

Met de feestdagen in het verschiet wil ik graag u ons assortiment onder de aandacht brengen. U vindt verfrissende prosecco’s van Bortolomiol, verfijnde witte wijnen van het Italiaanse Pighin en uit de Spaanse Rueda van Bodegas Aura, de soepele wijnen uit de Pay d’Oc van Henri Nordoc. Vanuit de Rioja hebben we de bijzondere wijnen van Bodegas LAN zowel robuust als elegant. Tot slot vindt u ook een selectie van Biologische wijnen, Prosecco, Rioja Crianza en een Bordeaux. Mocht uw wijnadviezen op maat willen ontvangen, kunt u altijd contact met Christiaan Broersma, per email: c.broersma@bta-wijn.nl of per telefoon: 0681019327.

 

Speciaal voor deze nieuwe samenwerking krijgt u t/m 8 januari 2021 extra hoge korting op de wijnen. Waar u normaal 10% korting ontvangt met de couponcode “deluxebakker” ontvangt u met de couponcode “feest2020” 20% korting t/m 8 januari op het gehele assortiment. In het menu onder “Onze wijnen” vindt u een overzicht van onze wijnen met een korte beschrijving. 

Wij van Bodegas Triple A zien graag uw bestelling tegemoet en wensen u fijne feestdagen.

Koop lokaal2

Ondersteun uw lokale ondernemer in Twente

Het zijn zware en lastige tijden voor iedereen, met name voor de kleine lokale ondernemers.
In deze lastige tijd moeten we voor elkaar zorgen!

Steun de ondernemer!

Uiteraard zullen wij bij de levering de Covid 19 maatregelen in acht nemen. We leveren tot 24 december uit voor kerst, en uiteraard vanaf 27 december tot 31 december tot 12:00 uiterlijk uit, zodat u uw wijnen op tijd in huis heeft.

Team Bodegas Triple A